Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Nem tudok belépni az alkalmazásba
Az internet ördöge sosem alszik, így előfordulhat, hogy valamilyen okból nem tudsz belépni a Csajok és Pasik társkereső oldalra. A probléma a legtöbbször gyorsan orvosolható.

Először is próbálj meg ki-, majd visszalépni a szolgáltatásba, frissítsd a böngésződet is közben. Ha a Facebook-on vagy az iWiW-en használod a CsP-t érdemes onnan is kilépni, illetve visszalépni egyszer.

Ha ez nem segít, töröld a böngésződből a ún. cache-t (gyorsítótárat). Ezt minden böngészőnél - Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, stb. - a felső menüben találod, általában "előzmények törlése", vagy "Clear browsing data" megnevezések alatt.

Ha a facebookon, vagy az iWiWen használod a szolgáltatást be tudsz lépni a társkereső oldalunk önálló felületén, a csajokespasik.hu-n is. Sokszor ez a leggyorsabb és legbiztosabb megoldás, érdemes kipróbálnod.

Ritkán böngészőtől is függ az alkalmazás használhatósága. A Google Chrome böngészőt javasoljuk a biztonságos, gyors elérés érdekében, itt szinte biztos, hogy be tudsz lépni.

A Google Chrome legfrissebb verzióját innen tudod letölteni:

http://www.google.com/intl/hu/chrome/browser/

Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Üzenet, pók, ajándék
Adatlap kezelése
Fotókezelés
Rendszerüzenetek
Általános kérdések
Nem tudok belépni az alkalmazásba