Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Milyen fotókat tudok feltölteni a Csajok és Pasik társkeresőre?
Ahhoz, hogy az adatlapod valóban vonzó legyen a jó fotó kihagyhatatlan. Ha több fotót töltesz fel az esélyeid is sokkal jobbak lesznek!

A legsikeresebb adatlapok egyik legnagyobb erőssége a jó minőségű profilfotó. Szánj időt a kiválasztására: olyan képet tölts fel, amin jól látszol és amit jó minőségűnek gondolsz. Hidd el: ha jó a fotód megsokszorozod az ismerkedési esélyeidet.

Itt van még néhány hasznos tudnivaló. Az oldalon minimum egy fotónak szerepelnie kell rólad, különben nem tudod használni a felületet. A fotók legalább 612 X 612 pixel nagyok kell legyenek. Az ennél kisebb méretű képeknél a rendszer hibaüzenettel figyelmeztet új kép választására. Arra is figyelj, hogy a kép mérete legfeljebb 8 megás lehet.

Ne tölts fel olyan képeket, amin nem te vagy és ne írd ki a fotódra a skype-odat, facebook vagy bármilyen külső oldalra irányító azonosítódat, neved; email címedet. Ne tölts fel olyan fotót, amely szeméremsértő, meztelenül ábrázol, akár téged, akár mást. Ezeket a képeket azonnal töröljük és durvább esetben a kép tulajdonosát is törölhetjük az oldalról. A Csajok és Pasik nem szexrandi oldal, a legtöbben nem így használják, kérjük, tartsd ezt tiszteletben te is.

Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Üzenet, pók, ajándék
Adatlap kezelése
Fotókezelés
Rendszerüzenetek
Általános kérdések
Milyen fotókat tudok feltölteni a Csajok és Pasik társkeresőre?