Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Hogyan tudom az avataromat lecserélni?
Az avatar cseréje egy nagyon egyszerű pár lépéses folyamat, amivel a Csajok és Pasik társkereső minden felületén a legjobb arcodat mutathatod meg!

Az avatarodat a képszerkesztő felület felső részén cserélheted. Ha ide kattintasz 3 gyors lépésben tudod nem csak lecserélni, de tökéletesre is szabni az avatarodat.

  1. Először válaszd ki a fotót, amit avatarként be szeretnél állítani. Ez lehet olyan kép, amit már feltöltöttél a társkeresőbe, de választhatsz facebookos, instagramos fotót, vagy tölthetsz fel újat a gépedről is. Egy fontos szempont van: téged ábrázoljon, jól kivehetően!
  2. A feltöltött fotókból mi csak azt a részt fogjuk használni, amit a legjobbnak tartasz, ezért 2. lépésben ezt kell beállítanod a fotód felett megjelenő nagyobb négyzet alakú keret mozgatásával. Ez a beállítás fog látszódni nagyban a profilodon és az Igen-Nem játékban is.
  3. Harmadik lépésként egy kisméretű profilképet is be kell állítanod magadról. Ez a fotó jelenik meg az üzeneteid mellett, vagy pl. a listákban. Ez eltérhet az előzőleg beállított fotódtól, hiszen ilyen kis méretben valószínű te is más részét emelnéd ki a fotódnak.
Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Üzenet, pók, ajándék
Adatlap kezelése
Fotókezelés
Rendszerüzenetek
Általános kérdések
Hogyan tudom az avataromat lecserélni?