Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Miért jó lecserélnem a régi profilképemet?
A Csajok és Pasik társkereső oldalunkon mi azt gondoljuk, hogy ahhoz, hogy megtaláld a párod, egy jó profilképre mindenképp szükség van.

A Csajok és Pasik társkereső oldalán 2012. október 8-tól minden feltöltött kép mérete egységessé vált. Ezért szükséges, hogy azok, akik régebben töltötték fel a profilképüket, idővel lecseréljék azt.

Az új képméret könnyebbé teszi a böngészést, jobban átláthatóvá válnak a feltöltött fotók, és ha valaki listaméretben böngészik, akkor is többet láthat majd belőled.

A fotók lecseréléshez nem kell mást tenned, mint a társkereső profilodon a képek szerkesztése gombra kattintasz, és megnyomod az avatar cseréje gombot.

Itt először fel kell töltened egy képet a facebook vagy instagram képeid, vagy a számítógépeden lévő fotóid közül, kiválasztani, hogy pontosan a kép melyik részletét szeretnéd használni. Külön beállíthatod azt is, hogy kisebb méretben - pl. listákban, vagy a levelezéseidben - mi látszódjon mindebből. Mindezzel két gyors lépésben meglehetsz és már végeztél is!

Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Üzenet, pók, ajándék
Adatlap kezelése
Fotókezelés
Rendszerüzenetek
Általános kérdések
Miért jó lecserélnem a régi profilképemet?