Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Hogyan tudok üzenetet küldeni?
A Csajok és Pasikon többféleképpen léphetsz kapcsolatba a másikkal. A legfontosabb csatornák a pók és az üzenetküldés.

A pókolás a kapcsolatfelvétel hatékony módszere: sokféle előre megírt, tréfás, vagy épp komolyabb pók közül választhatsz. A CSP-n a levelezések 60%-a pókolással indul. Mivel a pókolás mindenkinek ingyenes, kiváló eszköze annak, hogy feltérképezd, nyitott-e feléd a másik, válaszol-e neked akár egy pókkal is, ha kezdeményezel.

 

Az üzenetírás egy következő fokozat, itt már tiéd a főszerep. Ha egyszer üzenetet írsz valakinek, a levelezést a végtelenségig folytathatod vele korlátozások nélkül az oldalon. Így senkinek sem kell idő előtt megadnod az email címed, telefonszámod, facebook elérhetőséged.

 
Ha prémium tag vagy, korlátlanul írhatsz üzenetet bárkinek az oldalon. A másik fél mindig olvashatja az üzeneteidet, te pedig később akkor is írhatsz neki, ha a prémium tagságod idő közben lejárna. Egy dolog számít: az első üzeneted megírásakor prémium kell legyél.
 
Ennél már csak egy szuperebb dolog van: ha Prémium Plusz tagságot szerzel. Plusz tagként nem csak te írhatsz korlátlanul, de neked is írhat bárki, az is, aki maga nem prémium tag.
Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Üzenet, pók, ajándék
Adatlap kezelése
Fotókezelés
Rendszerüzenetek
Általános kérdések
Hogyan tudok üzenetet küldeni?