Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Mire tudom használni a krediteket?
A kreditekkel meghívhatod a többieket a veled való beszélgetésre, kiemelheted az adatlapodat és ajándékokat is küldhetsz.

Kreditekkel meghívhatod a másikat a veled való levelezésre. Ha nem vagy Prémium Plusz tag ehhez kreditet használhatsz: 1 meghívás 1 kreditedbe kerül. Természetesen a meghívásod is végelen hosszú levelezésre szól.

Ajándékokat is küldhetsz az üzeneteid mellé a másiknak: az ajándék segít abban, hogy kiemelkedj a tömegből. Felköszöntheted születésnapján, vagy használhatod egyszerűen arra, hogy a Te üzeneted igazán különbözzön a többiekétől. Minden ajándék 1 kreditbe kerül.
 
Mivel több, mint 400.000 adatlap van a Csajok és Pasikon, fontos, hogy megfelelően megkülönböztesd magad a többiektől. A jó fotók, a részletesen kitöltött adatlap fontosak ehhez, a turbó és a reflektorfény funkciók pedig hasznos kiegészítők ehhez. A turbó funkcióval előre kerülsz a találati listákban, a reflektorfénnyel pedig az oldal tetején található sávba helyezheted a fotódat. Mindkettő megsokszorozhatja az adatlapod iránti érdeklődést!
Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Új csomagok, fizetési kérdések
Mire jó a Prémium tagság?
Mire jók a kreditek?
Bankkártyás fizetés
Utalásos fizetés
PayPal fizetés
Könnyű SMS fizetés
Kódos SMS fizetés
IOS fizetés
Paysafecard fizetés
Google Play fizetés
Mire tudom használni a krediteket?