Ha nem megy, vagy elakadtál. Ha megy, de szólnál. Meg ilyenek.
Mi az a hibernálás? Hogy törölhetem a profilomat?
Ha nem szeretnéd használni a Csajok és Pasik társkeresőt, de nem vagy biztos benne, hogy ez a jövőben is mindig így lesz, hibernálhatod magad. A profilodat így később bármikor adatvesztés nélkül visszaállíthatod, vagy később teljesen törölheted is akár.
A hibernálás egy igen egyszerű módja annak, hogy eltüntesd magad a Csajok és Pasik társkereső oldalról. Egy kattintás és eltűnsz a találati listákból, a korábbi levelezéseidből, nem jelensz meg mások statisztikájában. Pont, mintha nem is lennél regisztrálva az oldalon. Ami a legjobb benne, hogy egy kattintással mindent helyreállíthatsz ezek után.

Úgy is dönthetsz persze, hogy a profilodat egyáltalán nem szeretnéd használni a jövőben. A hibernálást követően ezért rövidesen teljesen törölheted is azt. Fontos, hogy ez esetben az adataid, leveleid, statisztikáid valóban törlődnek és sajnos később sem lesznek helyreállíthatóak.

A hibernálást a Csajok és Pasik társkereső oldalon bal oldalon a Beállítások (fogaskerék) gombra kattintva állíthatod be.

 

Vissza a listához
Nem találtad meg amit keresel?
Válaszd ki, mi a problémád
Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra, vagy írni szeretnél nekünk
Nem működik, hibát találtam
Prémium tagság, kredit- rendszer
Amit jó tudni és egyéb érdekességek
Fotóküldés üzenetben
"Kit keresek?" funkció
Igen-Nem játék és Böngészés
Nekik tetszel és Egyezések
Reflektorfény és Turbózás
Láthatatlan mód
Hibernálás és törlés
Hol használhatod a CsP-t?
Összekötés facebookkal
Mások tiltása és jelentése
Csúszkák
Mi az a hibernálás? Hogy törölhetem a profilomat?