Társkeresés mobilon

Levelezz, böngéssz adatlapokat bárhol, bármikor

A Csajok és Pasik mobilalkalmazásával bárhol is legyél könnyedén ismerkedhetsz több, mint 400 ezer felhasználóval. Ha még nincs adatlapod pillanatok alatt regisztrálhatsz egyet, megnézheted és értékelheted a többiek fotóit, üzenhetsz, pókolhatsz és a saját profilodat is szerkesztheted. A Csajok és Pasik alkalmazás ingyenes, Android, iOS vagy Windows rendszerű telefonodra máris letöltheted.

Nézelődj, chatelj és randizz mobil weben a telefonod böngészőjéből

Csajok és Pasik a mobilodon

Csajozz, pasizz bárhol is legyél. Chatelj a buszon, böngéssz profilokat sorban állás közben, használd a szabad perceidet ismerkedésre.

Minden üzeneted egy helyen

Ha új üzeneted érkezik a CsP-n, arról azonnal értesítünk. A mobilodon elolvashatod őket és válaszolhatsz is rájuk.

Hol buliznak a legtöbben?

Nem csak a társkeresés, a randizás is nagyon fontos szerintünk. Ezért azt is megmutatjuk, melyik társkeresővel hol futhatsz össze a városban.

Regisztráció és profilszerkesztés

Ha új vagy a Csajok és Pasikon egy pár lépéses ingyenes regisztrációval pillanatok alatt adatlapot készíthetsz magadnak.

Személyiségi kérdések és teljes adatlap

Ismerd meg a többi társkeresőt a lehető legalaposabban. Nézd meg mit válaszoltak a legkülönfélébb személyiségi kérdésekre!

Használd bárhol, bármikor

A mobilos Csajok és Pasik használathoz csak az okostelefonodra és egy szélessávú internetelérésre lesz szükséged.

Amennyiben iPhonet használsz 11.0-ás iOS rendszertől felfelé minden operációs rendszert támogatunk. Telepítsd alkalmazásunkat az App Storeból és már kész is vagy.

Androidon a 4.3-as verziótól felfelé használhatod. Amennyiben ezt nem érné el a telefonod a www.csajokespasik.hu oldalt ajánljuk: ezt megnyitva a mobilod böngészőjéből egy okostelefonokra optimalizált felületre irányítunk.

Windowsos telefonon 8.1 és 10-es operációs rendszerrel is használhatod a Csajok és Pasik alkalmazást.

A Csajok és Pasik mobilalkalmazások használatához Wi-fi kapcsolatra, vagy legalább 3G sebességű mobilinternetre lesz szükséged.

Őket is megtalálod nálunk