A legolvasottabb társkereső blog

Olvass, szórakozz és ha saját történeted is van, küldd el nekünk!

A Csajok és Pasik társkereső és párkapcsolati blogja a legolvasottabb magyar nyelvű blog a témában. Közel 5 éve minden hétköznap új sztorival jelentkezik még éppen társat kereső, vagy már párkapcsolatban élő felhasználóink, olvasóink tollából.

A történetek gyakran a szerzők számára is terápiás jellegűek: nem csak kiírják magukból a problémákat, de az olvasók visszajelzései révén valós visszacsatolásokat is gyűjthetnek.

A Csajok és Pasik blogját a oldalon éred el, de rendszeresen megtalálhatsz minket az index.hu blogketrecében is.

Minden nap friss olvasnivaló

A Csajok és Pasik társkereső és párkapcsolati blogja minden hétköznap friss történettel jelentkezik. A sztorik megtörtént eseteken alapulnak, olvasóink életébe engednek betekintést.

Biztosak vagyunk abban, hogy egy-egy szerző által bemutatott élethelyzetben te is könnyedén magadra ismerhetsz. A cikkek olvasása így nem csak szórakoztató, de a te és kapcsolatod hasznára is válhat egyben.

Amennyiben olyan történeted van, ami a többiek számára is tanulságos lehet ne tartsd magadban: oszd meg velünk! Írd meg nekünk tapasztalataidat, élményeidet, kérdéseidet a párkapcsolatoddal kapcsolatban és nézd meg milyen tanácsokat kapsz majd az olvasóidtól!

A Csajok és Pasik blog naponta frissül, keresd a oldalon és az index.hu blogketrecében!

Küldd el te is a saját történetedet!
Garantáljuk, hogy sokan olvassák majd.

Küldd be a sztoridat!

1250

történet született eddig

10 millió

blogos oldalletöltés

45.000

kommentben beszéltétek meg

Őket is megtalálod nálunk