A leglazább magyar társkereső oldal

Regisztráció Facebookkal
Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Csajozz, pasizz, érezz, élj!

Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségbe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Küldj egy Flörtöt és törd meg a jeget, hiszen lehet pont egy izgalmas beszélgetésbe vagy kalandba csöppensz. A vágyaid pont egy kattintásra vannak, mire vársz még?

Modern, szerethető, neked csináljuk

Egy olyan társkereső oldalt építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Társkereső minden igényre

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő módot a társkeresésre! Akár komoly párkapcsolatra vágysz, akár könnyedén flörtölnél, a Csajok és Pasikon megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonló kapcsolatot keresnek, legyen az egy hagyományos romantikus kötődés vagy csak egy kaland, ami feldobja a napod. Tegyél egy próbát és legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be és nézd meg kik passzolnak hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

Munkatárssal nem kezdünk, kivéve ha...

Munkatárssal nem kezdünk, kivéve ha...

                       „Ha esetleg neki közelebbi szándékai lennének, akkor érdemes kivételt tenni? Nagyon értékes embernek tartom, ritkának, aki harmóniában van az életével” – Amikor először meglátta Posztolónk ezt az urat, semmit nem indított el benne, de

Mit jelent, ha egy nő könnyen adja magát?

Mit jelent, ha egy nő könnyen adja magát?

                        Vannak olyan forró vérű nők, akik képtelenek várni, és léteznek olyan pasik is, akik ennek nem örülnek. Levélírónk keveset tud a nőről, akivel most próbálkozik, de szerinte nem jó jel egy kapcsolat kezdetén, ha valaki túl könnyen adja magát.

15 évvel idősebb pasit nézett ki magának

15 évvel idősebb pasit nézett ki magának

                       Ha kikéred egy aggódó exed véleményét, ne csodálkozz, ha meg is mondja. Ha pedig megmondja, legalább fogadd meg. A csaj nem egy határozott jellem és az exe óva inti, hogy egy nála jóval idősebb úr bűvkörébe kerüljön. Mennyire van joguk az

Az alfahím nem szociopatát jelent

Az alfahím nem szociopatát jelent

                        Levélírónk szerint bizonyos nők, korosztálytól függetlenül, mindig olyan rosszfiúkra várnak, akiket később megbánhatnak, mert addig is jó álmodozni róluk, az elvárások közé beilleszteni az ő tulajdonságaikat, ... így talán még jobban esik