Barátság extrákkal

A leglazább magyar társkereső oldal

Regisztráció Facebookkal
Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Barátság extrákkal

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő társkeresési módot. Nálunk barátságokat is megfűszerezhetitek egy kis extrával.

Nőktől nőknek

Fontosnak tartjuk, hogy a Csajok és Pasik társkeresőt nő munkatársaink ötleteikkel és fejlesztési tapasztalataikkal frissítik és színesítik. Elmondhatjuk, hogy oldalunkat nők készítik nőknek, így az ő igényeik kiemelten figyelmet kapnak az oldalon.

Társkereső minden igényre

Egy olyan közösséget építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akikkel hasonló kapcsolatot kerestek, legyen az egy barátság extrákkal vagy egy hagyományos romantikus kötődés. Tegyél egy próbát, legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be, és nézd meg kik illenek hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

A tenyerén hordoz, az ágyban tűrhető

A tenyerén hordoz, az ágyban tűrhető

                        „Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért” - Posztolónk két pasitípust helyez mérlegre, és hogy teljes képet kapjon az igényekről, az összevetéshez a Ti

Miért ilyen hálátlan velem?

Miért ilyen hálátlan velem?

                       Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.                  

Nem vagyok szórakoztató központ

Nem vagyok szórakoztató központ

                       Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? Posztolónk soraiból süt a negatív válasz erre a kérdésre, mégis tesz nálunk egy kört. Egy biztos: nem érdemes olyan pasival folytatni, aki mindent korlátozásként fog fel a

Már a kezemet se szereti megfogni

Már a kezemet se szereti megfogni

                       A pasi csak ígérgeti, hogy majd bemutatja Posztolónkat a szülőknek, barátoknak, de eddig még nem került erre sor, és egyre több jel mutat arra, hogy már nem is fog, mert valószínűleg csak egy szórakozási lehetőséget lát ebben a kapcsolatban.