A leglazább magyar társkereső oldal

Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Csajozz, pasizz, érezz, élj!

Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségbe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Küldj egy Flörtöt és törd meg a jeget, hiszen lehet pont egy izgalmas beszélgetésbe vagy kalandba csöppensz. A vágyaid pont egy kattintásra vannak, mire vársz még?

Modern, szerethető, neked csináljuk

Egy olyan társkereső oldalt építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Társkereső minden igényre

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő módot a társkeresésre! Akár komoly párkapcsolatra vágysz, akár könnyedén flörtölnél, a Csajok és Pasikon megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonló kapcsolatot keresnek, legyen az egy hagyományos romantikus kötődés vagy csak egy kaland, ami feldobja a napod. Tegyél egy próbát és legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be és nézd meg kik passzolnak hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

Együtt lakunk, de semmi más

Együtt lakunk, de semmi más

                       Levélírónk elég faramuci helyzetbe került: végre összecuccolt a barátnőjével, aki már nem is a barátnője... illetve ez a rész is homályos. Csak az az érdekes, hogy amikor együtt voltak, akkor az összeköltözés fel se merült. Most a nő nála

A jó lovag szerzett nekem egy rossz estét

A jó lovag szerzett nekem egy rossz estét

                       „Nem azért van pár elvárásom, mert sok sérelem van bennem, hanem azért, mert ezek nélkül csak kallódás minden kapcsolat.” – A rossz jelek néha azonnal megmutatkoznak. Posztolónknak vannak elvárásai, és úgy érzi, önvédelemből van néha

Soha többet nem adok tanácsot

Soha többet nem adok tanácsot

                       A csaj kikéri Posztolónk tanácsát kapcsolati ügyben, majd eltűnik. Amikor sikerül elérni, rideg és semmit nem árul el. Viszont közös társaságba járnak, ahova a kérdésében érintett csávója is szokott járni, és ha a nő elmesélte neki, mit

Mivel lehet megfogni a nőket?

Mivel lehet megfogni a nőket?

                       Levélírónk nem érti, miért nem talál magának barátnőt, amikor minden elvárt feltétellel rendelkezik. Talán azért, mert pasiból túl nagy lenne a választék? Ő nem válogatós, mégis, 1 évnél hosszabb kapcsolata eddig még nem volt.