A leglazább magyar társkereső oldal

Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Csajozz, pasizz, érezz, élj!

Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségbe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Küldj egy Flörtöt és törd meg a jeget, hiszen lehet pont egy izgalmas beszélgetésbe vagy kalandba csöppensz. A vágyaid pont egy kattintásra vannak, mire vársz még?

Modern, szerethető, neked csináljuk

Egy olyan társkereső oldalt építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Társkereső minden igényre

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő módot a társkeresésre! Akár komoly párkapcsolatra vágysz, akár könnyedén flörtölnél, a Csajok és Pasikon megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonló kapcsolatot keresnek, legyen az egy hagyományos romantikus kötődés vagy csak egy kaland, ami feldobja a napod. Tegyél egy próbát és legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be és nézd meg kik passzolnak hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

Nem értek a hisztikezeléshez

Nem értek a hisztikezeléshez

                       Ha a barátnőd vigaszra számít tőled, és kiborulsz, mert többször el kell mondanod ugyanazt, az valóban fárasztó. Levélírónk még nem talált annál jobb módszert a sehova se vezető hisztikre sem, mint azt, hogy olyankor hirtelen eszébe jut valami

Esküszöm, nem kárörvendésből...

Esküszöm, nem kárörvendésből...

                       „Rendőr lett, végül megházasodott és pár év után valami szektatag lett – ez azért is döbbentett meg, mert egyik pályára sem tűnt hajlamosnak” – Az exek életében vájkálni nem szép dolog, ám Posztolónk véletlenül értesült két exe

Ezért vagyok szingli

Ezért vagyok szingli

                       Ha valaki a magányt választja, az lehet tudatos döntés, de akár a szerencsétlen véletlenek összjátéka is. Levélírónknál a varázs hamar elszivárog, így tisztában van vele, hogy nála jobb partik is léteznek.                      

Nem tudom elképzelni apaszerepben

Nem tudom elképzelni apaszerepben

                        „Míg egy anya 0-24-ben „dolgozik” otthon, a hét minden napján, egy apának ebből mennyi jutna ki általában?” - Kezdetben minden ígéretesen alakult, majd ahogy teltek az évek, és jobban megismerték egymást, a nő rájött, hogy párja nem lenne