A leglazább magyar társkereső oldal

Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Csajozz, pasizz, érezz, élj!

Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségbe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Küldj egy Flörtöt és törd meg a jeget, hiszen lehet pont egy izgalmas beszélgetésbe vagy kalandba csöppensz. A vágyaid pont egy kattintásra vannak, mire vársz még?

Modern, szerethető, neked csináljuk

Egy olyan társkereső oldalt építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Társkereső minden igényre

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő módot a társkeresésre! Akár komoly párkapcsolatra vágysz, akár könnyedén flörtölnél, a Csajok és Pasikon megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonló kapcsolatot keresnek, legyen az egy hagyományos romantikus kötődés vagy csak egy kaland, ami feldobja a napod. Tegyél egy próbát és legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be és nézd meg kik passzolnak hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

Aggódom, hogy a melója elviszi tőlem

Aggódom, hogy a melója elviszi tőlem

                       „Fáj, hogy ilyen könnyedén itt tud hagyni, mert fontosabb valami más. Amúgy nem keresne ezzel olyan baromi sokat, hogy nagyon megérné” – A pasi nyughatatlan adrenalinfüggő és az éjszakai életben dolgozik. Levélírónk aggódik miatta, hogy a sok

Gonosz tekintetű Viktória és társai

Gonosz tekintetű Viktória és társai

                       „Igazából nem is az zavar, hogy mennyi volt neki, az jobban, ha erre büszke is, és beszámol nekem” – Úgy tartják, hogy ne firtassuk párunk múltját, de Posztolónk szerint néha nem árt. Hiába mondják, hogy senkit nem jellemez az exeinek magas

Nem tudok együtt élni senkivel

Nem tudok együtt élni senkivel

                       „Már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában” – A pasi már sok mindent bevetett, hogy magára kényszerítse az együttélés szabályait, de egyelőre még mindig nem pályázhatna a Legjobb Társ-díjra. Magában

Nem akarnám, hogy az anyja hozzám költözzön

Nem akarnám, hogy az anyja hozzám költözzön

                       A pasi megérti, ha a csajának fontosabb az anyja, mint ő, de neki semmilyen körülmények közt sem kötelező kedvelnie. Nincs is rajta túl sok kedvelni való, ráadásul most szóba került, hogy esetleg ő is odaköltözne hozzájuk.