A leglazább magyar társkereső oldal

Nemed

Születési idő

év
nap
Regisztrálok

Csajozz, pasizz, érezz, élj!

Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségbe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Küldj egy Flörtöt és törd meg a jeget, hiszen lehet pont egy izgalmas beszélgetésbe vagy kalandba csöppensz. A vágyaid pont egy kattintásra vannak, mire vársz még?

Modern, szerethető, neked csináljuk

Egy olyan társkereső oldalt építettünk fel az évek során, ahol teret kapnak az egyedülállók valós igényei. Biztonságban és egyedi beállítások segítségével találhatod meg a társad. Csatlakozz és kezdődjön az ismerkedés!

Társkereső minden igényre

Laza társkeresés érdekel? Szeretnél ismerkedni, de egyelőre csak barátkoznál és kalandoznál? Válaszd az elképzeléseidnek megfelelő módot a társkeresésre! Akár komoly párkapcsolatra vágysz, akár könnyedén flörtölnél, a Csajok és Pasikon megvalósíthatod az elképzeléseidet.

Legyél nyitott az online társkeresésre!

Segítünk, hogy a társkeresés laza és egyszerű legyen számodra! A Csajok és Pasik közösségében olyan egyedülállókkal ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonló kapcsolatot keresnek, legyen az egy hagyományos romantikus kötődés vagy csak egy kaland, ami feldobja a napod. Tegyél egy próbát és legyél nyitott az online ismerkedésre. Lépj be és nézd meg kik passzolnak hozzád!

Benézek

Olvasd a társkereső blogunkat is

Amikor egy pasi csöpögős

Amikor egy pasi csöpögős

                       „Magamon is azt vettem észre, hogy amikor hazajövök tőle, hogy pár tulajdonságát mintha rám ragasztotta volna, én is érzékenyebb leszek és (hát) gyanakvóbb” – A pasi igen érzelmes és tapadós, valamint sok olyan dolgot kimond, amit nem kéne,

Egyetlen együttlét után már mindent akar

Egyetlen együttlét után már mindent akar

                       Mit lehet követelni egyetlen ágyjelenet után és mit nem? Posztolónk összeveti a múlt tanulságait a jelen meglepetéseivel, ugyanis nem szeretne még egyszer mellényúlni.                                  Fedezd fel és használd!

Hányszor bocsátható meg a félrelépés ?

Hányszor bocsátható meg a félrelépés ?

                       „Azt is valahogy megszoktam, hogy bárhova mentünk, kiguvadó szemekkel nézte a nőket. Hát, a pasik már csak ilyenek, nem bűn az – mondtam magamnak.” - Ha valaki szerelmes, még olyasmiket is képes elnézni a másiknak, amiken egy külső szemlélő

Nem akarom elrontani a nyaralását

Nem akarom elrontani a nyaralását

                       Levélírónk egy külföldi férfival van együtt, mégis külön, habár távkapcsolatnak még így se nevezné ezt. Látja, hogy ő is szenved ettől a helyzettől, de a pasi abban hisz, hogy majd valamikor megoldódik a dolog, ...a baj csak az, hogy a